OM OS

Problemet den enkelte borger kan opleve ved gratis retshjælp er, at det i nogle landsdele kan være svært at få den nødvendige hjælp, en borger har brug for. En borger i Danmark har i flere landsdele kun mulighed for gratis retshjælp, på en enkelt hverdag i ugen som forløber over halvanden time og hvor der kun er sat 10 minutters tid af, til hver borger. Dette er i nogle tilfælde ikke tilstrækkeligt nok, der vil ved travlhed opstå situationer hvor nogle borgere ikke får muligheden for rådgivning og gratishjælp. De må derfor vente til den efterfølgende uge, for en ny mulighed. Hertil skal det tilføjes, at det kan være uoverskueligt at sætte sig ind i de forskellige sagsområder som privat borger, hvad angår gældende love og regler.

Løsningen på problemet er Advokat app. Vi løser problemet ved at give brugeren et hurtigt og enkelt overblik over mange forskellige sagsområder, heriblandt ægtepagter, separation, erstatning og forsikringshold, afbetaling, kontrakt- og gældsforhold, samt gældssanering m.fl. Advokat app tilbyder borgeren, en ny og brugervenlig måde at få hurtig vejledning og rådgivning på, uanset hvor du befinder dig, med en professionel app på din mobiltelefon. En borger vil med Advokat app altid have en professionel støtte og hjælp, til personlige sagsområder, lige ved hånden. Advokat app hjælper borgerens problem ved at tilbyde muligheden for personlig kontakt via chat, telefon og e-mail, deltagelse i landsdækkende arrangementer over hele landet samt adresser på gratis retshjælp, hos vores samarbejdspartnere rundt om i landet, som hver dag sidder klar til at hjælpe borgerne inden for de forskellige sagsområder.

Vi løser problemet ved at forenkle og kortfatte tingende, så borgeren får et godt overblik over sagen og dermed også undgå en masse spildtid. Samtidig får borgeren råd og vejledning om hvordan man hurtigst muligt kommer videre med sin sag, fra punkt a til punkt b. Løsningen er en innovativ og teknologisk løsning, som skal supplere den enkelte borger og forbedre muligheden for en nødvendig retshjælp og gøre hele sagsforløbet lettere for borgeren.

Vores kunder er alle myndige privatpersoner over 18 år, som ønsker hjælp i form af vejledning og rådgivning om retshjælp i Danmark.